Trainingsaanbod
GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn tweewekelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Tijdens trainingen helpen we deelnemers te oefenen met nieuw aangeleerd gedrag, zodat het voorbij de theorie gaat en meer beklijft door de ervaring. Dat is de kracht van het werken met trainingsacteurs. 

Om ook zelf scherp te blijven volg ik regelmatig diverse cursussen. Daarnaast biedt ik zelf ook cursussen aan ism met een collega trainer/trainingsacteur:

IN DE ROOS is een workshop bedoeld voor trainingsacteurs, om je rol bij het werken met de Roos van Leary te verdiepen. 

LASTIGE GESPREKKEN is een korte training over communiceren in emotioneel geladen situaties. Te denken valt aan hoe je mensen helpt die zojuist slecht nieuws (al dan niet van jouzelf) hebben ontvangen.

SDM-APK is een herhalingscursus voor organisaties die een communicatie training hebben gehad in Shared Decission Making (SDM).

MGV-APK is een herhalingscursus voor organisaties die een communicatietraining hebben gehad in Motiverende Gespreksvoering.

Voor de beide APK's geldt dat de basiskennis aanwezig is, maar dat de soms zo weerbarstige praktijk het lastig kan maken om daadwerkelijk vanuit die theorie de gesprekken te voeren. Vaak zakt het weg en sluipen oude patronen weer terug. In overleg met de organisatie maken we een opzet op maat om de werknemers de gelegenheid te geven nog eens te oefenen met de materie.

Klik op de titel van de training voor meer informatie.