GRATIS E-BOOK:
ONLINE LEREN ACTEREN?
EEN TITEL MET EEN VRAAGTEKEN
Vraag hier gratis het e-book
'Online leren Acteren? Een titel met een vraagteken' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse brief
"Acteren is een Vak".

E-book


Bedrijfstrainingen

MEER KLANTEN, MEER VERDIENEN, MEER VRIJHEID

Dat is wat ik zou willen. Inmiddels weet ik dat dat niet van een leien dakje gaat.

Toen ik begon als zelfstandige, had ik echt geen idee waar ik allemaal aan moest denken. Ik begon door een prachtig businessplan te schrijven. Ik kreeg daardoor meer zicht op waar ik voor sta, wie mijn doelgroep is, waar ik die vind, hoe ik die benader. Ook wie mijn collega’s zijn, wie mijn concurrenten en waarin ik mij kan onderscheiden van hen en meer. Ik werkte aan mijn toekomstplan, met korte- en langetermijndoelen, pr, begroting, visie, missie, en dat alles met een duizelingwekkend aantal woorden.
Het hele plan staat nog steeds ergens in een kast.

Op papier is het mooi, en het heeft me zeker geholpen om goed na te denken over wat ik wil en hoe, maar het is nog niet de praktijk. En die is weerbarstig.

De klant. Tsja. Vanaf papier was me dat wel helder, maar in de praktijk lag het toch niet zo simpel.

GELOOF IN JEZELF

Waarom moeten ze bij mij zijn? Waarin ben ik anders dan mijn collega? Hoe communiceer ik dat? En voor alles: geloof ik echt zelf dat ik onderscheidend ben? Daar zat de crux. Als je net begint, kent nog niemand je. Er is nog geen basis van vertrouwen, nog geen ervaring, geen referrals, er is alleen jij en je potentiele klanten. Hoe kom je dan toch overtuigend binnen?

Het is me gelukt, omdat ik weet dat wat ik doe goed is. Ik heb iets te brengen en hoe dat voor mij werkte, daar heb ik een training over ontwikkeld. Omdat ik jou er ook mee wil helpen. Inmiddels heb ik verschillende ondernemers mogen helpen diezelfde stappen te maken.

Ik heb een inspirerende en leerzame middag gehad. Veel stof tot nadenken en veel om mee aan de slag te gaan. Mijn ingeslagen pad is weer iets duidelijker geworden. Dank hiervoor. (anoniem)


MIJN BEDRIJF MAG GROEIEN

Met mijn ervaring heb ik een toegankelijke training ontwikkeld, want Jouw eerste indruk IS jouw business. Een middag waarin ik je help om je verhaal overtuigend te maken, geloofwaardig en enthousiast over te brengen bij je potentiële klanten.


Voor organisaties kan de speelse training/voorstelling De ideale trainer een boost geven aan de personeelsdag. Een interactieve voorstelling die aanzet tot nadenken over jouw rol als trainer of begeleider van groepen. Onder andere geschikt voor studiedagen, conferenties, bijscholing.

Neem contact met me op

Jouw eerste indruk IS jouw business

Meer business door speels ondernemen