<< Terug

Overzicht workshops en trainingen

BASIS Duur Kosten Studenten
Kennismakingsmiddag
Leer in grote lijnen de principes van Method Acting kennen. Spelenderwijs analyseren en  ontdekken hoe je geloofwaardig spel maakt.
1 weekenddagdeel € 39,00 € 29,00
Method Acting-1
Maak stappen in het gebruik van de techniek om je fysiek en zintuiglijk geheugen aan te scherpen. Je gaat naar huis met meer kennis en inzicht.
2 weekenddagen € 179,00 € 129,00
 
VERVOLG
Method Acting-2
Als vervolg op het weekend voor beginners wordt in de vervolgmodule je techniek verder ontwikkeld om tot geloofwaardig spel te komen.
4 weekenddagen
(verdeeld over
3 weekenden)
€ 294,00 € 224,00
Method Acting-3
De techniek wordt behandeld aan de hand van een scène. Je ervaart hoe je de aanzet tot een voorstelling methodisch opbouwt en je traint je skills.
4 weekenddagen
(verdeeld over
3 weekenden)
€ 294,00 € 224,00
 
INTENSIVE
10-daagse Masterclass
In deze intensive train je je zintuiglijke en fysiek geheugen volgens de stappen van het Stanislavski-systeem.  Je bouwt voort op wat je (al) in huis hebt. Je kunt zelf een tekst aandragen om mee te werken. Betaling in termijnen is mogelijk.
10 dagdelen € 495,00 € 350,00
 
BEDRIJFSTRAININGEN
Jouw eerste indruk IS jouw business
Leer zelfbewuster je klant te benaderen, je product te verkopen en je business te laten groeien. Versterk je presentatie.

1 dagdeel (middag)

€ 347,00 ex BTW

Meer business door speels ondernemen
Komen jouw klanten vanzelf naar je toe?
Zet je alle social media optimaal in?
Weet jij hoe je elke klant het best kunt aanspreken?

Als je dit allemaal weet, dan is dit weekend niet voor jou. Maar als je op dit gebied nog wel wat zou willen bijleren, dan kan ik je helpen.

wordt op maat gemaakt

op aanvraag
De ideale trainer
Een samenwerkingsverband tussen Theater Ondersteboven en Improduct. Verschillende facetten van de ideale trainer komen naar voren en de deelnemers wordt een spiegel voorgehouden

wordt op maat gemaakt

€  op aanvraag
 
TRAININGEN/TRAININGSACTEREN
Opfrisavond Roos van Leary
Voor trainers en trainingsacteurs die met de Roos van Leary werken een opfris-avond om zelf weer te ervaren hoe de beweging in de Roos werkt.
1 avond

€  79 ex BTW

IN DE ROOS
Voor iedereen die met de Roos van Leary werkt een dag (her-)ontdekken en op scherp zetten hoe je de Roos effectief kunt inzetten in jouw werk.
1 dag

€ 147 ex BTW

Shared Decission Making -APK
De theorie vervaagt, de praktijk is weerbarstig. Met deze APK wordt alles omtrend SDM in uw organisatie weer op scherp gezet. Praktische oefendag met eigen casuistiek.
wordt op maat gemaakt

€  op aanvraag


linkedin facebook twitter