GRATIS E-BOOK:
ONLINE LEREN ACTEREN?
EEN TITEL MET EEN VRAAGTEKEN
Vraag hier gratis het e-book
'Online leren Acteren? Een titel met een vraagteken' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse brief
"Acteren is een Vak".

E-book


Stanislavski/Method Acting-1

Dmethod-2e cursist maakt kennis met de belangrijkste onderdelen van dit systeem en leert hoe deze techniek bij de rolvoorbereiding in te zetten. In deze twee dagen leer je over ontspanning, cirkels van aandacht, sense-memory en affective memory, de doorgaande lijn en om zo specifiek mogelijk te zijn in het onderzoek naar je personage.

Met oefeningen en filmbeelden ervaar je hoe je deze tools in kunt zetten. Je leert kritisch kijken naar wat spel oprecht maakt en wat niet. Al je zintuigen gaan aan het werk om je te scherpen, want via je zintuigen komen herinneringen sterker naar boven dan wanneer we ze via ons denken terughalen. Immers, een toevallige geur kan ons al terugleiden naar een oude gebeurtenis.Dat betekent voor acteurs:  de herinneringen die naar boven komen door het aanscherpen van de zintuigen worden je materiaal om mee te werken. 

Een scène is altijd een moment uit een groter verhaal. In deze twee dagen leer je wat er nodig is om door een waarachtig personage een geloofwaardige scène neer te zetten. Je gaat naar huis met een schat aan tools.

Deelnemers ontvangen na de evaluatie van dit weekend een ebook met alle informatie uit deze 2-daagse workshop.

  Duur Kosten Studenten
Method Acting-1 *
Maak stappen in het gebruik van de techniek om je fysiek en zintuiglijk geheugen aan te scherpen. Je gaat naar huis met meer kennis en inzicht.
2 weekenddagen € 197,00 € 149,00

* Alleen de startdag wordt vermeld, je betaling geldt voor alle cursusdagen.
* Klik op de workshop om deel te nemen