Stanislavski/Method Acting-1

Dmethod-2e cursist maakt kennis met de belangrijkste onderdelen van de methode en leert hoe deze techniek bij de rolvoorbereiding in te zetten. In deze twee dagen leer je over ontspanning, cirkels van aandacht, sense-memory en affective memory, de doorgaande lijn en om zo specifiek mogelijk te zijn in het onderzoek naar je personage.

Met oefeningen en filmbeelden ervaar je hoe je deze tools in kunt zetten. Je leert kritisch kijken naar wat spel oprecht maakt en wat niet. Al je zintuigen gaan aan het werk om je te scherpen, want je zintuigen herinneren zich meer dan je hersens. Daar ligt de basis voor acteurs om zich te scherpen in hun bewustzijn, zodat je open staat voor wat er in het moment aan de hand is. Immers een scene is altijd een moment uit een groter verhaal. In deze twee dagen leer je hoe je dat op jezelf verovert om een geloofwaardige scène neer te kunnen zetten en ga je naar huis met een schat aan tools. Deelnemers ontvangen na dit weekend een ebook met alle informatie uit het weekend.

  Duur Kosten Studenten
Method Acting-1 *
Maak stappen in het gebruik van de techniek om je fysiek en zintuiglijk geheugen aan te scherpen. Je gaat naar huis met meer kennis en inzicht.
2 weekenddagen € 179,00 € 129,00


* Klik op de workshop om deel te nemen