GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Ik ben van alles.

teksttrac

Ik ben Ida, dit kan ik allemaal

 

Op zich is het niet bijzonder, al die variaties kennen we namelijk allemaal. In ons leven hebben we met alles in enige vorm te maken gehad. Wat het bijzonder maakt, is dat het mijn werk is om al dit gedrag en al deze emoties bewust in te zetten.

Trainingsacteren is je verplaatsen in allerlei personages en omstandigheden, met allerlei gedrag en emoties. Mijn werk is mensen helpen om eens iets nieuws te proberen. Iemand wil getraind worden in het inzetten van nieuw gedrag om een ander effect te krijgen. En daar mag je mij voor gebruiken. Ik kan die lastige baas, klant, patiënt of wie dan ook zijn bij wie je steeds niet bereikt wat je wilt. Ik doe wat die persoon altijd doet, alleen jij doet nu iets anders. Wedden dat het effect heeft?

Ik bedenk niet wat ik ga doen, ik reageer op wat jij doet

Wat mijn werk vooral speciaal maakt, is dat ik naast het vertonen van dat gedrag en die emoties ook in mijn hoofd blijf registreren wat er in dat proces gebeurt. Daar kan ik dan feedback over geven: over wat jij deed, en waarom ik daar zo op reageerde.

Het is een bijzonder beroep. Omdat iedere training anders is, om dat ieder persoon zijn eigen leerdoel heeft.

En: ik ben geen machine, maar je kunt met mij wel alle kanten op: vooruitspoelen, achteruit, opnieuw beginnen, veranderen. Ik ga wel mee, omdat ik je graag wil helpen iets nieuws te ontdekken.

Kijk bij mijn werkervaring waar ik aan de slag geweest ben. Staat jouw bedrijf er straks ook bij?

Ik ben lid van en onderschrijf het profiel trainingsacteur van de  Logo NVvT-400 .