Interessante literatuur
GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Hier geef ik tips over boeken en interessante dvd's over trainingen en trainingsacteren. Ik heb er zelf veel aan gehad, of ik vind ze heel bruikbaar in het vak. Ook mijn eigen boeken staan in dit overzicht.

Nederlands en Engelstalig:

Via Bol.com is ontzettend veel te verkrijgen, als je goed zoekt. Om het je makkelijk te maken heb ik een aantal boeken op een rijtje gezet, die ik waardevol vind. Aan de andere kant: boekwinkels hebben steun wellicht harder nodig?


ZO WERKT online trainings...

“Het online-werken is voor de meeste van ons trainingsacteurs een nieuw te leren vaardigheid. Daarmee zitten wij, net als onze deelnemers, weer in de leerstand. Gelukkig is daar Ida’s lekker leesbare naslagwerk met concrete tips en tools ! Dan wordt het aanleren van zo’n nieuwe vaardigheid als online trainingsacteren opeens een stuk eenvoudiger en leuker. Ella Veldman - trainingsactrice”

Groot psychologisch modellenboek

Een helder en goed leesbaar overzicht van veel gebruikte modellen en hun verband met elkaar.

Een waardevolle gids over de samenwerking tussen trainer en trainingsacteur.
Een veelheid aan compacte en helder uitgelgde werkvormen.
Bruikbare en helder beschreven korte oefeningen om de
energie en focus hoog te houden.
karin de galan
Online trainen of lesgeven is een extra uitdaging. Maar het kan net zo leerzaam, inspirerend, interactief en leuk zijn als een bijeenkomst op locatie.