GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

"Coaching online presentatie voor thuiswerkers"

Jij maakt de indruk die je ook wilt maken.

"Goeie tips en inzichten gekregen. Erg tevreden" (Antonie Knoppers)

Je bent trainer, coach of docent en je hebt alles voorbereid. Je weet welke werkvormen je in gaat zetten, je weet hoe je de groep gaat indelen en hebt nagedacht over hoe je de groep tijdens de sessie gaat leiden. Je hebt je powerpoint klaarstaan en kent het systeem waar je mee gaat werken.  Je hebt alle vertrouwen in de goed voorbereide trainingsacteur waar je mee werkt. En jij? Hoe bewust ben je van het beeld dat jij overbrengt?

Deze vraag blijft nogal eens liggen of is in elk geval onderbelicht. In deze coachings-sessie ga ik met jou dieper in op  je presentatie, met als basisvraag: is wat je in het scherm laat zien ook dat is wat je wilt laten zien.

Tijdens de coaching je hierover tips en adviezen. Je krijgt tips over het effect op deelnemers van wat zij zien, van het gebruik van het licht,  jouw omgeving, tot aan jouzelf: Wat kan jij doen om over te komen zoals je wilt overkomen, passend bij de training die je gaat doen. Het gaat nergens over goed of fout! Het gaat over ontdekken wat er nog bij komt kijken om jouw optimale effect te bereiken. 

In de coachings kan je ook werkvormen toetsen die je zou willen inzetten.

  Duur Kosten

Coaching online presentatie  *
Oefenensessies voor thuiswerkers, trainers, coaches, docenten

1,5 uur per sessie

waardering achteraf

Jouw persoonlijke leervraag over online werken is het startpunt.