De Metermakers
GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Je hebt een training achter de rug. Je weet nu hoe je dingen anders, effectiever aan kunt pakken.  Je bent heel enthousiast! Je gaat iets anders laten zien dan je altijd deed!

Maar... het is toch lastig het geleerde in de praktijk te brengen.
- Want je wilt het natuurlijk wel meteen goed doen!
- Je wilt wel, alleen is het in je drukte lastig om het toe te passen.
- Bovendien weet je na verloop van tijd niet meer zeker hoe het ook alweer zat.
- Daarnaast, de oude manier was toch zo slecht nog niet.

Terug bij af?

Zonde van de tijd, energie en het geld van die training, denk je.

Herkenbaar?

Je bent niet de enige die hier tegenaan loopt. En het kan ook bijna niet anders! Er wordt veel onderzoek gedaan naar hoe lang het duurt voor gedrag veranderd is. Daar is geen eenduidig antwoord op, het hangt af van het soort gedrag, de noodzaak van de verandering, de duur van het oude gedrag en ook in hoeverre er een beloning tegenover staat. Wat wel uit de onderzoeken komt is dat het tot 250 dagen kan duren voordat er een nieuwe gewoonte is ontstaan.

Toch hopen we vaak dat na één training medewerkers voldoende toegerust zijn om ander gedrag in te zetten.

Meters maken!

Wij, Astrid Onderwater en Ida vd Lagemaat merken in de praktijk van trainingacteren dat dit geen uniek verhaal is. Aan het eind van een training verzuchten deelnemers soms:
"Kan je niet een paar dagen meegaan, zodat ik kan blijven oefenen? " Of "Zo oefenen zouden we veel vaker moeten doen." Of "Nou, ben benieuwd, ga 't wel doen hoor... denk ik".

Een lastig gesprek, een nieuwe manier van werken, vanuit een nieuwe context gaan denken, het zijn allemaal dingen die mensen liefst al onder de knie hebt voor je ze in de praktijk gaat brengen. Alleen gebeurt dat maar zelden.

We hebben hier een antwoord op. Met de Metermakers kan je elk lastig gesprek veilig oefenen zodat je beter beslagen ten ijs komt. Zo kan je communicatie-meters maken zonder brokken. Herhalen wat in de theorie zo logisch was, door te doen, doen, doen. En dat kan zowel online als live.

Lastige gesprekken

Je kunt elk soort gesprek dat je lastig vindt met de Metermakers oefenen. Of het nu gaat over een sollicitatiegesprek, Motiverende Gespreksvoering, Shared Decission making, Slecht nieuws of hoe je je team mee krijgt in verandering. Wij gaan uit van de theorie die jij al beheerst. Dat is ons startpunt. Dan maken we op maat een oefenprogramma waar je optimaal kunt experimenteren. Dit kan van eenmalig tot langere trajecten gericht op oefenen. Wij hebben kennis van de theorie van de training en kunnen je helpen om (nog) vaardiger te worden. Zodat in de praktijk met meer gemak het geleerde wordt toegepast.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het traject dat je kiest. Vraag er vrijblijvend naar.

Interesse? Individueel of met je team? We gaan graag met je in gesprek en kunnen ook tijdens de intake een demo geven van hoe we werken.
Stel HIER je vraag, ook over de tarieven, en we komen daar binnen 3 werkdagen bij je op terug.