Als de vis op tafel komt...
GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Een training over de onderlaag in de communicatie

De Engelsen zeggen het zo mooi: Put the fish on the table before it stinks. Want laten we wel wezen:  de vis moet snel op, om niet te gaan stinken.

En dan? Hoe ga je er dan mee om?

In dit vervolg op de basistraining gaan we aan de slag met het herkennen van andermans en eigen onderlagen in een trainingssituatie. Met casuistiek gaan we spelenderwijs aan de slag. Hoe speel je 'onderlaag'? Hoe vilein mag het zijn?

Deze training is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met wat er zich in groepen zoal afspeelt. Voor Trainers en trainingsacteurs geeft de training handvatten en inzicht in de nuances van onderlagen.

Voor organisaties geeft de training inzicht in vaak ongrijpbare processen waarbij een onderlaag die processen beinvloedt. Met handvatten voor het herkennen van en omgaan met die onderlaag.
De training kan op maat op uw bedrijf worden toegespitst.


Trainers: Annelies Kaan en Ida van de Lagemaat  werken al jaren op diverse gebieden samen. Deze training hebben zij samen ontwikkeld vanuit hun beider expertise op het gebied van ervarend leren, communicatie en gedrag(sverandering).

onderlaagDe training kan in-company worden aangeboden of op basis van individuele inschrijving.

Download HIER de brochure
Kijk je namens een bedrijf? Stel HIER je vraag, ook over de tarieven, en we komen daar binnen 3 werkdagen bij je op terug.