GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

"Online aan de slag - werkvormen"

"Ik heb al je werkvormen uitgeprobeerd, en het werkt echt goed!" (Linda Willems)

Waardevolle online samenwerking

Als je het online werkveld wilt verkennen horen werkvormen daar ook bij. In deze sessie onderzoeken we vooral de werkvormen waarbij een trainingsacteur ingezet wordt. Hoe goed lenen deze zich voor online?

Eeen tweede belangrijke vraag is: wat werkt wel en wat werkt niet online? Met soms een paar kleine aanpassingen zijn veel live gebruikte werkvormen met inzet van een trainingsacteur, om te vormen naar online. In deze workshop behandelen we een aantal werkvormen en is er ruimte om te brainstormen over werkvormen waar jij de vertaalslag in zoekt.

Doel

Alle drie de workshop omarmen het doel dat een deelnemer, in elke context, een veilige leersituatie ervaart. En dat jij in staat bent keuzes te maken, zoals die bij jou passen, om die veiligheid te waarborgen.

Om het goed werkbaar te houden: 

Ik werk in kleine groepen van maximaal 6 (trainingsacteren oefenen) tot 8 (werkvormen) personen, waarbij iedereen individueel aan bod komt, met waarborg van privacy.

Er worden workshops gegeven op verschillende dagen, in de ochtend, middag en avond. 

Meer weten over deze manier van betalen? Kijk op Waardebepaling achteraf

  Duur kosten
Online werkvormen *
Als acteur en trainer online samenwerken.

3 uur
per sessie

waardering achteraf