GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Animaties

Animatie is volgens de “dikke van Dale” : “activiteiten gericht op het onder de aandacht brengen en het betrekken van de bevolking bij allerlei initiatieven vooral van culturele,maar ook van educatieve en sociale aard”. Voorbeelden zij de typetjes op feesten, de ingehuurde gangmakers in discussies, maar ook acts met verschillende boodschappen. De koffiedame, de kelner, de toiletjuffrouw, de presentator, gangmakers die menig feest sierden.
Improduct kan uw feest verrijken met diverse animatie-acts. Kijk bij de voorbeelden en foto’s.

Animatie opdrachten die wij eerder verzorgden waren o.a. huisartsencongres in Leiden waarbij we vooral de discussie moesten verlevendigen als die zou stilvallen,Jubileum Hospice met de dames van de garderobe, de schoonmaaksters en de ober-clown.Haarlem; jubileum bridgeclub Bennebroek met 3 typetjes die de feestvreugde verlevendigden en de jubilarissen in het zonnetje zetten. Animatie in opdracht van Tartrek: in de bibliotheek Hoofddorp vestigden wij op ludieke wijze de aandacht op het nieuwe scansysteem.

 

In samenwerking met Duo Ondersteboven zijn acts ontwikkeld voor: Amsterdam, 3 stadsdelen, over het thema homo-intolerantie en discriminatie; 
In Leeuwarden kreeg Tumba een act over ongewenste tienerzwangerschappen.
De vrijwilligersorganisatie Sensoor voor telefonische hulpverlening in Lunteren kreeg een spiegel voorgehouden met een act-annex workshop over de ideale trainer. Interessant voor elke training waarin trainers centraal staan. Kijk bij Voorstelling voor meer informatie en boeking.

Performance-acts in samenwerking met beeldend kunstenaar Jolanda van den Burg waren een aantal jaar te gast in de Supperclub Amsterdam en Istanbul. Deze acts zijn deels ook als Living Statue in te zetten.

Wilt u zelf uw feest of themadag verrijken met een act, bestaand of op maat, neem dan vrijblijvend contact op met info@improduct.nl