GRATIS 10 TIPS OVER HET WERKEN MET EEN TRAININGSACTEURVraag hier gratis het e-book
'10 Tips over het werken met een trainingsacteur' aan en ontvang meteen mijn maandelijkse nieuwsbrief "Tips en Weetjes over Trainingsacteren".

E-book

Voorstellingen waar ik zelf in speelde

Arti

Met theatergroep Arti speelde ik in 2008/2009 mee met de voorstelling De Jossen, over de zin en onzin van groepsgewoontes en hoe mensen daarmee om kunnen gaan. De tekst is van Tom Lanoye, Regie was in handen van Annelies Kaan. Het stuk is gespeeld in Amsterdam en Amersfoort.


Eglentiervoorstellingen

In 2011 stond ik met Eglentier met de prachtige productie "Stilleven" van Karst Woudstra op de planken. Nadat deze de voorstelling had gezien complimenteerde hij met name de vrouwenrollen en de wijze waarop dit stuk zo dicht bij zijn bedoeling als schrijver op de planken was gezet.


Met theatergroep Eglentier in Haarlem speelde ik in het Shakespeare stuk "Pericles". Door regisseur Christa Filius in een filmisch jasje gestoken. Dit stuk stond in 2005 in Haarlem in het theIInater.


In 2008 speelde en maakte ik onder leiding van regisseur Leonie van Veen de voorstelling "Besluit.. alles kan". Een voorstelling over idealen en verwachtingen die 16 keer gespeeld is in de door Eglentier georganiseerde "Architectour".


In 2009 werkte ik mee aan de spetterende jubileumvoorstelling voor het Patronaat in Haarlem. Drie avonden een uitverkocht poppodium met de voorstelling "I Love 84". In 2010 werd dit succes eenmalig geevenaard! Uitverkocht zonder zitplaatsen!! Wat een feest....

Kapstok

Een voorstelling voor de kinderboekenweek van 2003 met als thema "Diep in het bos". Met theater Kapstok maakte ik deze voorstelling op basis van sprookjes van Grimm. De voorstelling speelden we tot de helft waarna improviserend met de kinderen naar het einde werd toegewerkt. We maakten twee variaties, voor de onder- en de middenbouw. Het stuk werd opgevoerd in diverse bibliotheken in het land gedurende de kinderboekenweek in 2003.